Coach Dirk

Coach Dirk gelooft dat effectieve leiders en coaches drie eigenschappen met elkaar gemeen hebben: ze zijn dankbaar voor wat ze hebben, laten aan anderen zien dat ze om hen geven en vragen hen met oprechte interesse wat ze nodig hebben om te leren en te presteren. Hij werkt met zijn klanten en coachees eveneens vanuit deze basis-/levenshouding. 

Neem gerust contact met hem op via dirk@leaderfit.nl of 06-30728609.

Dirk's LinkedIn profiel

Coach pascal

Coach Pascal gelooft dat effectieve leiders en professionals dromen, durven en handelen als ondernemers. Ze stappen zelf regelmatig buiten hun comfortzone en blijven leren van de fouten die ze maken. Pascal heeft zelf meerdere bedrijven opgestart en was algemeen directeur van een beveiligingsbedrijf met 500 medewerkers.

Neem gerust contact met hem op via pascal@leaderfit.nl of 06-51333319.

Pascal's LinkedIn profiel

Coach MAri

Coach Mari gelooft dat mensen van nature van goede wil zijn en dat empathie en inlevingsvermogen sleutels zijn tot zowel commerciële prestaties als tot het oplossen van conflicten. Na 47 jaar bij Rabobank gewerkt te hebben in commerciële functies verkoos hij een rol als coach bij LeaderFit boven een welverdiend pensioen.

Neem gerust contact met hem op via mari@leaderfit.nl of 06-18486961.

Mari's LinkedIn profiel

Coach Chris

Coach Chris is een talentontwikkelaar 'pur sang'. Ze vervulde in haar loopbaan diverse commerciële en HR-functies en zag telkens hetzelfde: mensen die investeren in zelfkennis en een goed zelfbeeld, onder andere door eerlijke feedback te vragen vanuit de omgeving, ontwikkelen zich snel en duurzaam. Klanten waarderen Chris om haar focus op talent en kwaliteiten. Zo wordt leren effectief én leuk tegelijk!

Neem gerust contact met haar op via: info@chrisvandenbroek.nl of 06-10918534.

Het LinkedIn profiel van Chris